Използване на Office Online през OneDrive

OneDrive* е вашето лично място за съхранение в Office 365. Това е друго място, където можете да работите в Office Online, както е да споделяте и съхранявате файлове. Ето някои употреби и функции:

Можете да съхранявате образователни ресурси, копия от групови проектни файлове и дори вашите собствени снимки и видеоклипове, все едно имате виртуален офис в облак. Можете да влизате в OneDrive от всяка точка с Интернет връзка и от почти всяко едно устройство.

За да използвате Office Online от OneDrive, влезте във вашия портал на Office 365 и щракнете върху OneDrive от разделите в горната част на екрана в синята лента с инструменти на Office 365.

Щракнете върху  + нов , за да изведете прозорец с Office Online точно по същия начин, както ако сте влезли от SharePoint и го използвайте по същия начин. OneDrive е просто друга точка за достъп и място за съхранение в рамките на вашия Office 365.

Със своя капацитет за съхранение от 25GB, OneDrive е идеален за използване в образованието

С OneDrive и Office Online вие можете да преглеждате и споделяте от всяко едно място!

Моля, обърнете внимание, че OneDrive е напълно отделен от всеки друг акаунт на OneDrive, който имате. Това е мястото за съхранение в рамките на Office 365.**

 

* Известно преди като SkyDrive.
** Планът A2 предлага OneDrive за бизнеса Академичните институции имат право да използват бизнес услугите. Бизнес услугите са насочени към организации и имат споразумения и поддръжка на ниво услуги. Организацията предоставя услугата на тяхната група от потребители и разполага с поддръжка от първо ниво и отговорности за администриране на потребители. Примери за търговски услуги са Office 365, който включва Exchange Online, Office Online, SharePoint Online, OneDrive за бизнеса и Lync Online.
Потребителските услуги са насочени към физическите лица или към крайните потребители и има директна регистрация между крайния потребител, напр. ученик и Microsoft. Примери за потребителски услуги с директна регистрация са акаунти на Microsoft, OneDrive Consumer, Skype, Xbox Live и Outlook.com


Office Online и OneDrive - допълнителни източници

» Използване на Office Online през SharePoint
» Използване на Office Online през OneDrive
» Сценарий: Използване на Office Online за оценяване
» Сценарий: Използване на OneNote Online за портфолио на ученика
» Сценарий: Използване на онлайн анкета в Excel
» Сценарий: Използване на онлайн способи в Excel

Copyright © 2014, Teacher.BG. Всички права запазени.