Сценарии за празници в ДГ

Публикувана на: 11.11.2007, от rummyd
Кoментари:381

За съжаление много малко колеги от ДГ влизат тук ,или поне не пишат но...

Знам,че такива празници всеки си прави сам ,в зависимост от групата и виждането си.

Подготовката и провеждането на всяко едно ''тържество'' изисква много време и усилия.

Ако има интерес,можем да пускаме сценарии на тържества които вече сме провеждали.

Така всеки може да вземе идея или да ползва готов такъв.

МОЯТА ИДЕЯ Е НЕ ЗА ''СПЕКТАКЛИ'' И ВИСОКО ХУД. ПРОИЗВЕДЕНИЯ-такива могат да се купят.

Просто тематично подбрани стихчета,песни и танци.Party!!!

Коментари 381

Влез за да коментираш
16.03.2008 lucy

Profile

  Уважаема, donmitka! Очудвам се, че си решила да натоварваш най-малките деца с участие за 1 юни. Градината в която работя от 31 год се казва така и ние всяка година честваме рожден ден и празник на детето. Но при нас най-малките деца по-скоро са зрители. Тържеството изнасят големите. Никога не съм имала проблем със сценария. Изкуството е да импровизираш. Аз само пиша рамката. Другото си идва само. Тези работи по сценарии нестават. Или по-точно стават скучни. Вярвам, че и сама ще се справиш но не е лошо ,че търсиш съвет. Желая ти успех!

15.03.2008 E-LENA

Profile

 ЗДРАВЕЙТЕ.ОПИТАЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРАЗНИКА КАТО ПО-ПО-НАЙ.НАПРАВЕТЕ СЦЕНА С ПОДИУМ,ПОКАНЕТЕ КАКА ИЛИ БАТКО ДА Е ВОДЕЩ,КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ДА НЕ СЕ ПОЛУЧИ ФАЛ,ЗАПОЗНАЙТЕ ДЕЦАТА С ВОДЕЩИЯ.НА САМИВ ПРАЗНИК ВОДЕЩИЯ ХВАЩА ДЕТЕТО ЗА РУЧИЧКА ВОДИ ГО ДО СЦЕНАТА И ТАМ ДЕТЕТО ПЕПЕ РЕЦИТИРА МОЖЕ И ДА ТАНЦУВА И ДА ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИТЕ НА ВОДЕЩИЯ.ПОЛУЧАВА СЕ МНОГО ЕФЕКТНО ТУРЖЕСТВОИ С МНОГО ЕМОЦИИ И НАКРАЯ ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ,С ПОЗДРАВ -ЕЛЕНА.

15.03.2008 desiev

Profile

Aз мисля, че каквото и да правите трябва да включите родителите. Нашата идея за Празника на мама - ние го празнуваме на Благовещение, е всяка майка да подготви номер с детето си. Така ще бъдем сигурни, че децата ще се изявят. Не искам да се сещам за Коледното ни тържество - І група започна да плаче от Дядо Коледа, не искаха да му кажат стихчетата и стана какафония.

15.03.2008 donmitka

Profile

Помогнете.Трябва ми сценарий за празника на детето 1ви юни,ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарна.От скоро започна работа като детска учителка и нямам много опит в изготвянето на сценарийте.Децата са 1ва група.Благодаря ВИ.OANI801980@ABV.BG                                                                                                                                                                                                                      

15.03.2008 desiev

Profile

 Ние правихме такъв спортен празник в трета група и на всички много им хареса. Майките дърпаха въже, бащите скачаха с чували. На децата най- много им допадна провирането през обръчи. Някои родители ни учудиха със своята ловкост и бързина. Когато има отбори е много интересно за децата - усеща се спортен дух.

15.03.2008 E-LENA

Profile

ЗДРАВЕЙТЕ СВЕТЛАНА.ПРОЧЕТОХ ВИ СЦЕНСРИЯ И СТИХОТВОРЕНИЯТА.СТРАШНО МНОГО МИ ДОПАДНАХА.МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИПОМОГНЕТЕ С НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА СПОРТЕН ПРАЗНИК СРОДИТЕЛИ И ДЕЦА ОТ ТРЕТА ГРУПА.ЩЕ СЪМ   ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА ,АКО МИ ИЗПРАТИТЕ НЕЩО.АДРЕСА МИ egemedjieva@gmail.com.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.С ПОЗДРАВ-ЕЛЕНА. 

14.03.2008 Mira1974

Profile

за края на годината ще правим карнавал .много моля,ако някой има готов сценарий за карнавал да ми помогне.сърдечно благодаря.работя с втора група

09.03.2008 popova

Profile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕТСКИ УЧИТЕЛКИ!!!!!!!НЕКА УСМИВКИТЕ НИКОГА ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ВАШИТЕ ЛИЦА И ТЪРПЕНИЕТО ДА НЕ ВИ НАПУСКА !!!!!НЕКА ЖИВОТЪТ ВИ БЪДЕ НШЗ ОТ ЛИЧНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ !!!

06.03.2008 Pepa Stoilova

Profile

 

ИЗДИРВАМ АДРЕСА НА КОЛЕГА, КОЙТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ТЪРСЕШЕ СЦЕНАРИЙ ЗА 35-ТИ ЮБИЛЕЙ И СЕ СВЪРЗА С МЕН.  ПОГРЕШКА СЪМ ИЗТРИЛА КООРДИНАТИТЕ МУ. УСПЯХ ДА ОТКРИЯ НА ДИСК ЛЮБИТЕЛСКИ ЗАПИС /НЕ СЪВСЕМ ПЪЛЕН/ НА НАШИЯ ПРАЗНИК В "НОВОТЕЛ ПЛОВДИВ", ОТ КОЙТО БИ МОГЪЛ ДА ДОБИЕ НЯКАКВА ПРЕДСТАВА ЗА ТЪРЖЕСТВОТО. АКО ВСЕ ОЩЕ МОГА ДА МУ БЪДА ПОЛЕЗНА, ДА ПИШЕ ОТНОВО. НЯМАМ НУЖНИТЕ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПОЗНАНИЯ, ЗА ДА ИЗПРАТЯ ЗАПИСА ПО ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА. ОЧАКВАМ ХОРА С ПОВЕЧЕ ОПИТ ДА МИ ПОДСКАЖАТ КАК БИХ МОГЛА ДА ГО НАПРАВЯ.

01.03.2008 karabakalova

Profile

КАКВО ЛИ ДА ТИ ДОНЕСЕ?

КАКВОТО ТИ Е НА СЪРЦЕ!

НЕКА ДА ТЕ НАДАРИ

С ВСИЧКИ ЗЕМНИ БЛАГИНИ!

МИСЪЛТА ТИ ДА СТРУИ

КАТО БЪРЗИТЕ ВОДИ!

С ВОДОПАДИ ДОБРОТА

ДА ЗАСИПЕ ТИ ДЕНЯ,

А ФОНТАНИ КРАСОТА

ДА СТРУЯТ ОТ ЛЮБОВТА!

НЕКА ЩИПЧИЦА КЪСМЕТ

ДА ПОРЪСИ И ПО ТЕБ!

ДА ТЕ ОБЛЕЧЕ В ДОСПЕХИ

ОТ УСМИВКИ И УСПЕХИ!

ЗДРАВЕ В ТЕБЕ ДА ЗАПЕЙ!

ЩАСТИЕ ДА ТЕ ЛЮЛЕЙ!

И СЕ РАДВАЙ ОТ ДУША:

ПРОЛЕТ СТАВА ДНЕС СВЕТА!!!

Търси в Teacher.bg