проект УСПЕХ- клуб Ценности и човеколюбие

Публикувана на: 27.12.2011, от aalessa
Кoментари:16

Здравеите, отварям 

 Здравейте, отварям тази нова тема, за да можем да дискутираме и обсъждаме различните елементи от тази програма. Надявам се да срещна и съмишленици, които работят по същия клуб, а именно "Ценности и човеколюбие"- за да можем да разменям мнения и да сме си взаимно полезни

Е вие, вашето училище ще участва ли в проекта?

Коментари 16

24.01.2012 moted

Profile

Vesi.g, аз също ще се занимавам с курс точно с тази тема. Ако искате, може да се свържем по скайп например или по e-mail.

motedy - скайп-име

r_stojneva@pgthvt-tg.com

18.01.2012 Kristina Kapsamunova

Profile

Здравей,  Raia, тази инструкция беше разпространена от РИО до училищата.

Би трябвало да сте я получили в комплект с всички приложения по проекта - присъствени списъци, материална книга, отчет - междинен и годишен и т.н.

 

13.01.2012 raia

Profile

vesi.g, Аз също ще участвам с клуб от Дигитални компетентности - изготвяне на презентации, колажи, клипчета - с ученици от начален курс. Имам един въпрос към всички: вчера попаднах на много полезна информация за проекта - много подробно беше описано всичко, включително и това, че всеки клуб, секция или група трябва да има поне 2 снимки или филм от занятията, където да се вижда логото на проекта и още много, много интересни подробности - кой на кого и как ще се отчита, дневник на клуба и т. н. За съжаление, не го принтирах, а вече не е активен линка. Ако някой е съхранил тази информация, нека пише.

10.01.2012 goodscorpionbg

Profile

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА С НОВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА!

В отговор на колегата sulkovsk по въпроса за средищните училища и този проект - ние (и аз работя в средищното) имаме възможност да кандидатстваме по проект за целодневната органицация за всички ученици ( включително и за местните), които е всъщност вече спечелен от МОМН. Отделно ни се предоставя възможност за кандидатстване по проект на ОПРЧР, схема... 4-05,  за образователната интеграция, в който има предвидени средства за ИКД, но има изискване за присъствие на ученици от различен етнос (мин. 30%  роми примерно). Т.е. подходът е диференциран. И няма т.нар. "средищни училища". Просто със заповед на МОМН сме официално определени за такива и това не е срамно.

 

10.01.2012 vesi.g

Profile
,

Здравейте! Аз също ще се включа в проекта в направление "Дигитални компететности". Мисля темата да бъде "Как се прави Интернет страница". Моля, някой който ще участва на тази тематика да ми пише, за да обменим информация!

 

09.01.2012 aalessa

Profile

 Здравей Mitra nikolova -и двете ще работим в клуб "Ценности и човеколюбие", ще ми е изключително приятно да комуникираме и да почерпим идеи една от друга. Ако имате желание  е- mail ми е j_joana@abv.bg

07.01.2012 sulkovsk

Profile

Здравейте колеги,

Аз съм учител в едно от т.н. "средищни училища" и смятам, че инициативата за реализирането на този проект е страхотна. Но не разбирам защо средищните училища остават извън проекта при условие, че не всички ученици учещи в тях са обхванати на целодневно обучение, а само пътуващите и изоставащите, т.е. около 50 % от учениците. А останалите нямат ли право да се развиват в желана от тях област на науката и изкуството, в кръжок финансиран по тази програма? Аз съм млад учител с много идеи и желание за реализация, но явно няма да имам възможност да предам своя опит и идеи на децата, които искат и могат да се включат в подобен проект, само и защото сме от т.н. "средищни училища"...!?!

06.01.2012 lilia.kostadinova

Profile

Нашето училище също се включи в по-голяма част от областите. Попълнихме формулярите, уточнихме групите и актуализирахме тригодишната програма. Надявам се всичко да върви добре и проектът да има развитие. УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,КОИТО ЩЕ РАБОТЯТ В РАЗЛИЧНИТЕ ИИД!

  

06.01.2012 mitra nikolova

Profile

Здравейте, Включих се в проек УСПЕХ във форма Ценности и човеколюбие. Ще бъде полезно да обменяме мнения и да си помагаме при затруднения. Оформила съм график на дейностите, в които включвам срещи с творчески личности от родния край. Включвам се в програмата с доста неизяснени въпроси. Пожелавам успех на всички!

05.01.2012 moted

Profile

При нас отсъствията ги смятахме за времето от тази учебна година до 23.12.2011 год., а в графите за отсъствията и наказанията попълваме с "Да " и "Не".