ОСМИ МАРТ

Публикувана на: 09.01.2010, от Adihanova
Кoментари:14

 Колежки ето ,че дойде време да запретнем ръкави и за таз годишният осми март ,който наближава.Хубав празник,но ние се изчерпихме на идеи.Споделям с вас,че съм съгласна да подготвя с децата празник по-случай който и да е празник,но не и ОСМИ МАРТ,ноооооооо  не зависи от мен

Изправям се пред вас,за да ви помоля да си подадем ръце и взаймно да си помогнем с идеи ,сценарии или стихотворения,художествени произведения и пр.аз мога много да помогна имам много песни,имам и сценарии ,презентациии какво ли още не,но също така имам нужда и от нови идеи\неизпробвани\.Така,че давайте ,ако имате нужда от помощ,като мен  пишете.Аз предлагам като начало да обменяме идеи тук.

Очаквам ви!

Коментари 14

13.01.2013 sarmenova

Profile

Здравейте, трябва ми сценарий за първа група за тържество за осми март smiley

Ще съм ви много благодарна ако някой помогне ! ЕЛ. ПОЩА; iskra.sarmenova@abv.bg

15.01.2012 borislava

Profile
Здравейте, аз също съм учител и ми трябва сценарий за тържество за осми март за първа група. Много ще съм ви благодарна ако някой ми помогне. Това ми е електроната поща.borislava_boceva@abv.bg

07.01.2012 vali80

Profile

Здравейте!Скоро попаднах на този сайт.Виждам колко много си помагате,което ме възхити.Работя в първа група и търся интересен сценарий за осми март.Ако може някой да помогне.Благодаря предварително!Хората са казали,че с питане до Цариград се стига.

09.02.2010 dididi70

Profile

Да, наистина всяка година се празнуват едни и същи празници и все ни се иска тази година да е по-различно от миналата.Аз се замислям за подаръка, които може да се поднесе на мама, на госпожата, на лелката от градината. Дайте ми идея за подарък за осми март!

 

08.02.2010 frezia71

Profile

 Здравейте!Много бих искла да видя Вашият сценарий за празника на мама.Аз съм учител в детска градина от скоро.В момента работя с втора възрастова група.Ще се радвам да обменим опит и мнения.Пожелавам Ви успешна работа и творчество с децата!Моят имейл адрес е frezia71@abv.bg.Предварително Ви благодаря!

26.01.2010 latinka2207

Profile

Колежке имам такъв сценарий за  8+ми март.Прати ми твоя e-mail за да ти го пратя. Ето моя  e-mail -  latinka2207@abv.bg

16.01.2010 mima_28

Profile

 Здравейте колежке.аз също всеки път се стремя да е нещо по различно и ново и за майките и за децата.Бихте ли ми изпратили миналогодишното ви тържество-интересно ми е да го видя.Благодаря предварително.Ще се радвам да разменим идеи.

15.01.2010 jagral

Profile

Здравейте,уважаема госпожо!Аз съм детска учителка с 18 г.стаж и стотиците тържества,които съм провеждала,ме караха всяка година да измислям нещо различно,отговарящо на темперамента на децата.Миналогодишното тържество,посветено на мама беше едно голямо ревю/обувки с токчета,мои рокли,поли и блузи,модерни очила,костюми и шапки/.Децата бяха възрастните,участваха във комедиен филм"Женско царство"/по моя идея/,предлагаха рецепти и т.н. Получи се страхотно шоу и за децата и за гостите.Не обичам подредени в редичка деца,които рецитират стихове и пеят песни.Искам в празниците да има изненада,да задам въпроси на децата,без да съм отрепетирала как ще отговорят.Повярвайте ми има толкова искреност и истина в неочакваните ситуации,че се питам аз ли съм учителката или децата ме учат да остана дете. 

14.01.2010 Adihanova

Profile

 Благодаря ти ,Мима!

Един от сценариите ще използвам,много ми допадна.отвори си пощата ,изпратих ти още сценарии  и песни.

 

14.01.2010 Adihanova

Profile

 Здравейте,Соня

Съжелявам,но не съм работила с деца-билингви и не бих могла да ви помогна.

Но мога да ви помогна с песнички.Желая ви успех и дано се намерят колежки,които работят с билингви,за да ви помогнат,както и вие на тях.Не забравяйте взаймната помощ  вече е на модаSmile